We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf

Wij werken uitsluitend met topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin, Orcon en Zehnder.

Een airco installatie in Tilburg

Bezoek ook onze webshop

selectie 2021

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het installeren van een airco? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Inverta. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een airco een goede plek te geven in uw ruimte. Of u nu een airco wilt hebben voor uw werk of voor uw huis, wij zorgen ervoor dat het klimaat in uw ruimte helemaal perfect wordt. We vinden het belangrijk dat u zich lekker voelt en optimaal kunt presteren. Een goede airco van een van onze topmerken kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

 

De airco installateur voor Tilburg

Wilt u dat wij een airco installeren in Tilburg? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. U richt uw interieur toch in op een manier die u zo prettig mogelijk vindt. Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ook het klimaat in uw ruimte helemaal optimaal is. Met een goede airco is het klimaat in uw interieur gelijk een stuk prettiger. Als het buiten warm is zorgt een airco ervoor dat het binnen toch aangenaam is. Maar ook de luchtvochtigheid wordt perfect geregeld. Zo zorgt u ervoor dat u beter kunt functioneren in een aangenaam en gezond binnenklimaat.

 

Meer weten over een airco installatie in Tilburg?

Wij komen uw nieuwe airco graag installeren in Tilburg. We weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een airco te installeren. We vinden het heel belangrijk om u de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Een airco heeft nu eenmaal een hele belangrijk functie in uw ruimte. Dan is het toch ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u de beste airco in huis haalt die er voor u te vinden is. Meer weten? Dan kunt u altijd even contact opnemen met onze airco installateur voor Tilburg. We maken dan een afspraak met u wanneer wij uw nieuwe airco komen installeren.

 

 

Om een airconditioner optimaal te laten werken is het van belang dat deze de juiste capaciteit en eigenschappen heeft voor de door u gekozen ruimte. Wij denken hierin graag met u mee wat resulteert in het beste en mooiste eindresultaat.

LEES MEER

Zoekt u een stille condenspomp om het condens af te voeren, een vacuumpomp voor het installeren van aircosytemen. In ons assortiment vind u uitsluitend materialen geselcteerd door ons op kwaliteit en duurzaamheid t.b.v. het installatie en onderhoud van uw airconditioning of ventilatiesysteem.

Als u actief op zoek bent naar een manier om uw elektriciteitsverbruik en daarmee de energiekosten omlaag te brengen, dan kunt u met de vervanging van uw ventilatie-unit een mooi rendement behalen.

Over ons

© 2020 Inverta B.V. | Installatie en onderhoud van uw airconditioning, ventilatie en wamtepompen.

Herculeslaan 8A - 5694VP Son en Breugel | Tel: 06-17280440

info@inverta.nl - www.inverta.nl | K.v.K te Eindhoven 71197486 | BTW: NL858618394B01

 

Inverta is een jong, dynamisch bedrijf te Eindhoven en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin, Panasonic, Orcon, Zehnder en Brink.