We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf

Wij werken uitsluitend met topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin, Orcon en Zehnder.

Airco installatie in Eindhoven

Wilt u graag een airco geinstalleerd hebben in uw huis of bedrijf? Dan is het belangrijk om een arico te kopen die helemaal aan uw wensen voldoet, maar die daarbij ook helemaal perfect werkt. Er zijn meerdere verschillende dingen om in de gaten te houden als u op zoek bent naar een goede airconditioning die helemaal perfect werkt. Bij Inverta werken mensen die hier alles vanaf weten en die u ook graag meer vertellen over de werking van de beste airco's. We nemen graag eens met u door wat uw wensen zijn op het gebied van airconditioning.

 

De airco installateur van Eindhoven en omstreken

Wij komen graag een airco installeren in Eindhoven, of in een van de omliggende plaatsen. We vinden het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat u een airco geleverd krijgt die precies past. Als u namelijk een airco neemt die te groot of te klein is voor de ruimte waar deze komt te hangen, dan zal deze niet optimaal functioneren. Het positieve effect dat een airco heeft op het klimaat in uw pand zal dan teniet worden gedaan. Wij bekijken graag voor u hoe groot uw ruimte is en wat voor airco hier dan het beste op aansluit. Een goed binnenklimaat zorgt ervoor dat u uzelf prettiger voelt in uw ruimte en heeft daarbij ook invloed op hoe u en anderen in deze ruimte presteren.

 

Wilt u een airco installeren in Eindhoven?

Indien u graag een airco wil laten installeren in Eindhoven, dan horen wij graag van u. We hebben de beste airconditioning klaarstaan, van bekende merken als Mitsubishi, LG, Brink, Daikin, Panasonic en Orcon. Wilt u hier meer over weten? Bel of mail ons even om uw vragen aan ons te stellen. We kunnen dan meteen een afspraak met u maken om bij u langs te komen en de airco installatie in Eindhoven voor u te verzorgen. Als airco installateur voor Eindhoven hebben we hier veel ervaring mee.

 

 

Om een airconditioner optimaal te laten werken is het van belang dat deze de juiste capaciteit en eigenschappen heeft voor de door u gekozen ruimte. Wij denken hierin graag met u mee wat resulteert in het beste en mooiste eindresultaat.

LEES MEER

Zoekt u een stille condenspomp om het condens af te voeren, een vacuumpomp voor het installeren van aircosytemen. In ons assortiment vind u uitsluitend materialen geselcteerd door ons op kwaliteit en duurzaamheid t.b.v. het installatie en onderhoud van uw airconditioning of ventilatiesysteem.

Als u actief op zoek bent naar een manier om uw elektriciteitsverbruik en daarmee de energiekosten omlaag te brengen, dan kunt u met de vervanging van uw ventilatie-unit een mooi rendement behalen.

 

Over ons

© 2020 Inverta B.V. | Installatie en onderhoud van uw airconditioning, ventilatie en wamtepompen.

Herculeslaan 8A - 5694VP Son en Breugel | Tel: 06-17280440

info@inverta.nl - www.inverta.nl | K.v.K te Eindhoven 71197486 | BTW: NL858618394B01

 

Inverta is een koeltechnisch bedrijf te Eindhoven en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin, Panasonic, Orcon, Zehnder en Brink.