We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf

Wij werken uitsluitend met topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin, Orcon en Zehnder.

Een airco installatie voor Den Bosch

Bezoek ook onze webshop

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het installeren van een airconditioning in Den Bosch? Dan bent u bij Inverta altijd aan het juiste adres. Bij ons jonge bedrijf werken mensen die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een airco installatie in Den Bosch te verzorgen voor u. We vinden het heel belangrijk om u de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, zodat het binnenklimaat in uw woning of bedrijf straks helemaal optimaal is. Hierdoor kunt u dan extra genieten, of juist optimaal presteren met uw werkzaamheden.

 

Een airco installeren in Den Bosch

Bij Inverta bent u aan het juiste adres voor de beste airco's die er te vinden zijn. We verkopen louter airco's van de beste merken die er op dit gebied te vinden zijn. We hebben het dan over merken als Mitsubishi, Pioneer, LG, Daikin, Panasonic en meer. Neem gewoon eens een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij hier allemaal verkopen. Wilt u meer weten over een bepaald merk, of een bepaalde airco, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u te bekijken welke airconditioning het beste in uw huis past.

 

Aan de slag met de airco installateur voor Den Bosch

Als airco installateur voor Den Bosch hebben we veel ervaring met het verkopen van airco's. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat wij u allemaal te bieden hebben op het gebied van een goede airconditioning. Wij verzorgen de airco installatie in Den Bosch, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze helemaal optimaal werkt. Per slot van rekening is het zo dat het klimaat in uw huis pas echt perfect is als de airco helemaal op uw wensen is afgestemd.

 

 

Om een airconditioner optimaal te laten werken is het van belang dat deze de juiste capaciteit en eigenschappen heeft voor de door u gekozen ruimte. Wij denken hierin graag met u mee wat resulteert in het beste en mooiste eindresultaat.

LEES MEER

Zoekt u een stille condenspomp om het condens af te voeren, een vacuumpomp voor het installeren van aircosytemen. In ons assortiment vind u uitsluitend materialen geselcteerd door ons op kwaliteit en duurzaamheid t.b.v. het installatie en onderhoud van uw airconditioning of ventilatiesysteem.

Als u actief op zoek bent naar een manier om uw elektriciteitsverbruik en daarmee de energiekosten omlaag te brengen, dan kunt u met de vervanging van uw ventilatie-unit een mooi rendement behalen.

Over ons

© 2020 Inverta B.V. | Installatie en onderhoud van uw airconditioning, ventilatie en wamtepompen.

Herculeslaan 8A - 5694VP Son en Breugel | Tel: 06-17280440

info@inverta.nl - www.inverta.nl | K.v.K te Eindhoven 71197486 | BTW: NL858618394B01

 

Inverta is een jong, dynamisch bedrijf te Eindhoven en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin, Panasonic, Orcon, Zehnder en Brink.